Onze honden

Wij leven samen met 5 schnauzers en sinds januari 2017 een Nizinny-pup op onze woonboerderij in Harfsen. Wij hebben hobbymatig een aantal nestjes gefokt, waarvan wij zelf een aantal honden hebben gehouden. Dunja heeft als enige een gedragstest ondergaan, waardoor zij geschikt is om als psychosociaal hulphond te werken. 

Amber en Anky  zijn 2 vrolijke middenslag schnauzers op leeftijd. Zij komen beiden uit hetzelfde nestje uit 2004 (ons eerste nestje middenslagen).

Caylee is een Riesenschnauzer en is bij ons geboren in 2007.

Dunja is een Riesenschnauzer teef, die in 2008 ook bij ons geboren is. Zij is een vrolijke, speelse, maar stabiele hond, waardoor zij erg geschikt is om als topdog te werken. Dunja heeft in mei 2013 een uitgebreide gedragstest ondergaan en is gecertificeerd psychosociaal hulphond.

Floris is een Riesenschnauzer reu. Hij is geboren op 16 mei 2013 bij de zus van Dunja. Ook Floris ontpopt zich als een stabiele, evenwichtige hond en kan binnenkort ingezet worden als Topdog.

Max is een Polski Owczarec Nizinny, geboren eind 2016. Het is de bedoeling dat hij wordt opgeleid om als therapiehond ingezet te worden bij mensen met autisme en ook voor topdogtrainingen. Voorlopig mag hij nog lekker pup zijn en af en toe meesnuffelen aan het werk.

Op de volgende pagina kunt u onze honden bewonderen.