Wie ben ik?

Even voorstellen:

Ik ben Carla Morelis, getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Na jaren als medisch secretaresse gewerkt te hebben, heb ik in 2007 de stap gezet om alsnog de hbo-v opleiding te gaan doen. Tijdens mijn opleiding heb ik vanaf het 2e jaar in de psychiatrie gewerkt. Hier raakte ik geboeid door het Topdogproject wat binnen de organisatie aangeboden werd aan jongeren met multiproblematiek. Ik ben altijd dol geweest op dieren en met name honden nemen een speciale plek in mijn leven in. Sinds 2004 ben ik eigenaar van onze hondenkennel Van 't Emsbroek en hebben wij hobbymatig een aantal nestjes gefokt met onze schnauzers.

Ik ben ervan overtuigd dat de band tussen mens en hond ervoor zorgt dat je beter functioneert en je jezelf goed voelt. Mijn droom was dan ook om 'iets' met dieren en zorg voor mensen te combineren. Na mijn diplomering als hbo-verpleegkundige in januari 2012 ben ik op zoek gegaan naar een opleiding voor dierondersteunde therapie. Deze vond ik in Doetinchem bij Mens & Hond Consultancy. Hier heb ik de basisopleiding topdog hondensovatraining voor trainers gevolgd en aansluitend een coachingstraject, zodat ik bevoegd ben om zelf topdogtrainingen te geven met mijn hond Dunja, een Riesenschnauzer van 8 jaar. Dunja heeft hiervoor een uitgebreide gedragstest ondergaan en is gecertificeerd om als psychosociaal hulphond te werken.

Van september 2013 tot februari 2014  heb ik nog de masterclass topdogtrainer gevolgd. Hier heb ik mij nog meer verdiept in hondengedrag en het geven van workshops over topdogtrainingen.

Verder heb ik de post-hbo opleiding autismedeskundige gedaan bij de RINO groep in Utrecht. 

Sinds januari 2016 werk ik als senior psychiatrisch verpleegkundige bij Perspectief, een woon- en behandelvorm voor jongeren met autisme (Dimence).

 Ingeschreven bij de KvK: 60036141

Veel plezier op mijn website,
Carla Morelis